Cele mai bune baterii externe mici si compacte

Vara, soare, terase, vacante, excursii si bateria telefonului la zero. Vara petrecem mult mai mult timp in strainatate, departe de securitatea unui conector in care sa incarcam telefonul smartphone. Daca adaugam necesitatea vitala de a incarca fotografii pe Instagram, scenariul devine complicat. Și daca adaugam Pokemon Go, este deja apocaliptic. Dar bateriile externe compacte ne pot salva.

Poweradd Slim 2

Cu o baterie de 5.000 mAh, aceasta baterie va va permite sa incarcati majoritatea smartphone-urilor cel putin o data la 100% , Desigur, nu este cea mai eleganta baterie care se poarta intr-un buzunar daca purtati blugi, dar daca sunt blugi putin mai largi, puteti sta fara probleme. Cantareste 195 de grame.

AUKEY Mini

O baterie de tipul unui ruj de buze, care va ofera si o incarcatura de 5.000 mAh. Cu 222 de grame este cea mai grea dintre cele trei, are intrare 2A si iesire 2A si lumini LED care indica incarcarea bateriei. Acesta este disponibil in negru, albastru si roz.

BAKTH Powerbank

Cu un design similar, dar mai compact, aceasta baterie va va permite sa incarcati majoritatea telefoanelor cel putin o data cu 3200 mAh si o greutate de 70 de grame. De asemenea, are o lumina LED care va spune nivelul de incarcare.

RAVPower

Cu o capacitate putin mai mare decat cea precedenta -3350 mAh, are o greutate marginal superioara de 73 grame. Fabricat din metal, are trei indicatoare LED si o dimensiune ceva mai mica decat un marker. Este disponibila in negru, auriu, roz si albastru.

PowerMi

O baterie sub forma unui card de credit, cu o grosime de 7 milimetri si o greutate de 54 de grame. Aceasta are o incarcare de 2.500 mAh, care, in functie de telefonul smartphone, va va permite sa incarcati intre 80% si 100%. Daca telefonul dvs. are o baterie mare ca Xiaomi, acesta nu va ajunge la jumatate. Exista o versiune mai mare de 4.000 mAh, care va va permite sa incarcati 100% dintre cele mai multe smartphone-uri. Aceasta versiune are o grosime de 8,5 mm si o greutate de 95 de grame.Si mai multe informatii veti gasi pe pagina noastra 7zile.ro

Postați comentarii