Invata secretul unei casnicii fericite de la cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Toate familiile fericite seamana unele cu celelalte. Trebuie sa existe o reteta universala a armoniei familiale si a bunastarii. In acest post am colectat cateva povestiri despre celebritatile cu o casnicie fericita. Ele sunt dispuse sa impartaseasca secretele succesului lor.

Barbra Streisand si James Brolin
Casatoriti timp de 19 ani

Barbra a avut un drum lung spre fericire. L-a intalnit pe James cand ambii aveau mai mult de 50 de ani. Streisand considera ca bunatatea si onestitatea sunt stalpii unei casnicii fericite, iar cuplul impartaseste absolut totul unul cu celalalt.

Barack si Michelle Obama
Casatoriti de 25 de ani

In spatele fiecarui om de succes, exista o femeie puternica. Acest cuplu este probabil cel mai bun exemplu pentru a ilustra aceasta afirmatie. Michelle este sigura ca o casatorie este o slujba cu norma intreaga si incurajeaza alte cupluri sa rada si sa se distreze impreuna si sa nu se duca niciodata la culcare certati.

Meryl Streep si Don Gummer
Casatoriti timp de 39 de ani

John Cazale, iubitul lui Meryl Streep, a murit de cancer in 1978. Actrita a ramas cu iubitul ei pana la sfarsit. Sculptorul Don Gummer a sustinut-o in toata aceasta situatie dificila si a ajutat-o pe Meryl sa se recupereze. S-au casatorit dupa 6 luni. Meryl Streep crede ca cel mai important lucru intr-o casatorie este sa-ti asculti partenerul si sa discuti toate problemele mici.

Cindy Crawford si Rande Gerber
Casatoriti timp de 19 ani

Modelul si omul de afaceri s-au intalnit in urma cu 30 de ani, cand Cindy nu era atat de faimoasa. Au avut o aventura scurta, care a crescut intr-o prietenie de lunga durata. Modelul s-a casatorit cu Richard Gere si a divortat. Curand dupa aceea, Cindy si Rande au inteles ca ar fi trebuit sa fie impreuna. „Am inceput sa devenim prieteni si stiu ca eu si Rande vom fi intotdeauna prieteni, indiferent de ce”, spune Cindy.

John Travolta si Kelly Preston
Casatoriti de 26 de ani

Cand John si Kelly si-au pierdut fiul in varsta de 16 ani in 2009, parea ca mariajul lor s-a terminat. Dar cuplul a gasit o cale de a face fata pierderii teribile si de a-si salva familia. Travolta a spus odata ca unul dintre lucrurile care ii ajuta cu adevarat este sa faca liste. Ei scriu toate acele lucruri de zi cu zi care apar in casatorie si apoi le discuta impreuna pentru a gasi o solutie.

Bono si Alison Hewson
Casatoriti de 35 de ani

Bono si Alison s-au intalnit cand erau adolescenti. Dragostea lor tanara a devenit o uniune de familie de lunga durata. Cantaretul este sigur ca o relatie de familie are nevoie de un management strict, iar sotia lui este perfecta in acest sens. Si mai multe articole intesante gasesti pe blogul nostru brb.ro intra si citeste lucruri interesante.

Postați comentarii