Cine poate avea nevoie de serviciile de mutari utilaje de constructii?

Dezvoltatorii imobiliari si firmele de constructii au, de obicei, mai multe santiere deschise in acelasi timp, pentru a face fata solicitarilor clientilor lor in ceea ce priveste termenele de finalizare ale proiectelor de constructie.

Prin urmare, unele utilaje pot fi necesare pentru realizarea unor lucrari pe mai multe santiere, motiv pentru care vor avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste mutarile utilajelor de constructii. In acest caz, pot aplea la serviciile oferite de compania AD Utilaj, specializata in inchirierea de utilaje de constructii.

In ce situatii pot fi necesare serviciile de mutari utilaje de constructii?

Cu toate ca cele mai des astfel de mutari sunt necesare intre santiere detinute de acelasi antreprenor, mai exista si alte situatii in care poate fi necesar ca un anumit utilaj de constructii sa fie mutat.

Un astfel de caz este atunci cand utilajul respectiv este inchiriat unui client, acesta poate fi persoana fizica sau juridica, pentru efectuarea unor lucrari din cadrul propriului santier, dar pentru care nu este rentabil sa investeasca intr-un nou astfel de utilaj.

Mutari utilaje de constructii | Relocari industriale cu role transportoare | AdUtilaj.ro

mutari utilajelor de constructii

In ajutorul acestora, AdUtilaj.ro si-a dezvoltat un portofoliu de servicii special dedicat domeniului constructiilor.

Ce alte servicii pot fi contractate de la AD Utilaj?

Clientii AD Utilaj nu sunt insa numai din domeniul constructiilor, ci si din alte domenii in care sunt utilizate utilaje precum nacele, macarale, stivuitoare, etc.

Drept urmare, unul dintre aceste domenii este cel industrial, in care de exemplu, nacelele sunt necesare pentru lucrul la inaltime, iar stivuitoarele pentru transportarea pieselor de mari dimensiuni.

Un alt serviciu util domeniului industrial este cel de relocari industriale cu role transportoare, care permite antreprenorilor din domeniu sa isi poata muta utilaje de mari dimensiuni de la un punct de lucru la altul sau chiar pentru mutarea completa a activitatii intr-o noua locatie. Echipa de la AD Utilaj se va ocupa si de logistica procesului de relocare.

Prin urmare, serviciile AD Utilaj sunt utile atat clientilor persoane juridice, cat si persoanelor fizice, care au nevoie sa inchirieze diferite utilaje pentru realizarea unor lucrari de scurta durata si care nu sunt efectuate des.

Postați comentarii