Clienții tăi nu pot plăti cu cardul? E timpul pentru o schimbare!

Când vine vorba de plăți digitale, grupul celor sceptici se îngustează în zilele noastre. Tot mai mulți oameni folosesc plăți contactless ca metodă preferată de a-și achita cumpărăturile. Ușurința cu care plătesc prin simpla apropiere a cardului de mPOS le-au făcut îndrăgite. În același timp, plata tradițională folosind banii cash este în scădere continuă. 

În urma unui studiu făcut de Reveal Marketing Research, ce vizează evoluția atitudinilor românilor față de economisire și investiții, respondenții au exprimat și o utilizare tot mai scăzută a banilor cash. Există chiar și o pondere de 55% de persoane cu vârsta peste 45 de ani care declară că pe viitor vor folosi tot mai puțini bani cash. La aceeași întrebare, românii cu venituri mari au răspuns în proporție de 66% că vor folosi mai puțin banii cash la cumpărături.

Alternativele de plată digitală se vor multiplica, la fel ca și dispozitivele inteligente prin care se poate achita plata. Cele mai importante caracteristici ale acestora sunt portabilitatea, dar și „purtabilitatea”. Majoritatea dispozitivelor de plată pot intra la categoria de accesorii și pot însoți consumatorul oriunde, în special ceasul și inelul, iar telefonul este deja un obiect indispensabil. 

Consideri că afacerea ta nu are nevoie să încaseze plata cu cardul?

Sfatul nostru ar fi să te gândești bine la răspuns, pentru că încasările cu cardul tind să fie mai mari decât cele cash. Dacă deții o florărie stradală, un stand într-o piață agroalimentară sau alte afaceri în care plățile digitale nu sunt atât de populare încă, să încasezi plata cu cardul îți va surprinde clienții. Când plătesc cash, clienții trebuie să se restricționeze la suma de bani pe care o au la ei. Surprinde-i cu opțiunea de a plăti cu cardul și cumpărăturile acestora vor fi impulsionate de această veste, iar tu te vei diferenția față de competitorii tăi. 

Una dintre misiunile MonePOS este de a ajuta afacerile mici și medii în tranziția lor către lumea digitală. Plata contactless este cerută de către clienți în toate sectoarele, nu doar în marile magazine sau în online. De asemenea, ce trebuie să descopere comercianții sunt avantajele pe care un POS mobil le poate aduce afacerii lor. 

MonePOS by AROBS este soluția ideală de a accepta plata cu cardul. POS-ul mobil este foarte ușor de folosit, vine cu instrucțiuni audio-video. Procesarea plăților este rapidă, în doar 10 secunde, banii încasați merg direct către contul tău de Banca Transilvania, de unde pot fi accesați în doar 24 de ore. 

Postați comentarii