Cum sa alegi cel mai bun restaurant de nunta?

Nu exista semne de intrebare: restaurantul reprezinta cea mai practica alegere pentru o ceremonie de nunta. Atmosfera sa este intima si personalul va oferi tot ce e mai bun, astfel incat toata lumea sa se simta bucuroasa si confortabil. De asemenea, in general, restaurantele de nunta sunt mai rentabile decat alte optiuni (cum ar fi hotelurile sau ballroom-urile) pentru ca includ tot ceea ce aveti nevoie pentru receptie – mobila, mancare, decoratiuni si in unele cazuri, chiar optiuni pentru divertisment.

Cu toate acestea, fiecare restaurant este diferit. De aceea, trebuie sa consulti fiecare optiune atunci cand faci o alegere. Este o buna idee sa mergi acolo prima data ca si client obisnuit pentru a vedea daca serviciile si interiorul se preteaza evenimentului pe care doresti sa-l organizezi tu. Cand mergeti la intalnirea cu administratorii localului, puteti acoperi toate subiectele importante pentru evenimentul care va avea loc.

Iata cateva indicii care va pot ajuta sa alegeti un restaurant bun pentru nunta

Locuri de parcare suficiente pentru oaspeti

Chiar daca este nunta ta, este important ca oaspetii sa se simpa confortabil, pentru a pute sarbatori bucuria alaturi de tine. Verifica daca locul este convenabil pentru diverse optiuni de transport.

In general, restaurantul va avea propriile locuri de parcare, dar trebuie sa fie suficient de multe pentru toti oaspectii, mai ales daca vorbim de o zona aglomerata. Daca gasiti locuri de parcare in apropiere, ar trebui sa notezi detalii pe invitatie sau sa te asiguri ca invitatii cunosc aceasta informatie.

Capacitate restaurant

Acesta este cam primul lucru pe care trebui sa-l ai in vedere. Restaurantul se potriveste nevoilor tale doar daca ofera locuri suficiente pentru invitati. Dar asta nu e tot. Este nevoie de spatiu suficient pentru ringul de dans, pentru formatie sau pentru zona de ceremonie (dupa caz). Poate veti dori sa inchiriati un spatiu in plus sau o sctiune privata, care sa fie la fel de eleganta si confortabila. Doar asigura-te ca exista spatiu suficient sa te desfasori asa cum doresti mai ales daca ai o formatie nunta renumita.

Nu uita sa verifici daca restaurantul are suficiente toalete. Nu ti-ai dori sa pastrezi in albumul de nunta imaginea unei cozi imense in fata unei singure toalete. Daca la nunta sunt invitate si persoane cu handicap, fa un efort suplimentar si asigura-te ca acestea au toaleta speciala.

Sigur, exista multe alte criterii care iti pot influenta decizia de a alege un restaurant de nunta: locatia, privelistea, flexibilitatea, pretul, meniul etc. Este bine sa-ti faci un plan pentru a nu scapa nimic din vedere.

Postați comentarii