Cum sa alegem somierele ideale

Stim ca orice persoana care se respecta vrea sa se bucure de confort si eleganta in casa sa, dar mai ales vrea sa aiba parte de un somn linistit si odihnitor pentru a-si incarca bateriile pentru o noua zi.

Cand ne dorim un somn cat mai odihnitor, trebuie sa fim atenti la patul pe care il alegem, salteaua dar si la somiera ideala pentru noi. Trebuie sa fim atenti la faptul ca somiera si salteaua au impact mare asupra modului in care va sta coloana vertebrala si corpul nostru in timpul somnului.

(P) Descopera si gama noastra de prize electrice Bachmann.

Poate o sa te intrebi de ce este atat de necesar sa ne focusam pe calitatea somnului nostru – raspunsul la aceasta intrebare este acela ca salteaua va sustine pe durata somnului corpul nostru si va absorbi 2/3 din toate miscarile corpului nostru, iar somiera este cea care amortizeaza socurile miscarilor. De aceea – atat o saltea de calitate dar si o somiera buna vor ajuta corpul nostru sa isi refaca energia pe durata somnului.

Câteva lucruri de ținut cont în alegerea unei somiere:

Trebuie adaptate nevoilor tale. Somiera trebuie să ofere confort în mod egal cu salteaua și să păstreze corpul într-o poziție corectă. Somierele se pot regla manual sau electric pentru a alege forma perfectă de dormit.

Mai trebuie ca somiera sa sustina cat mai bine greutatea corpului nostru si presiunea care este exercitata de catre corp cand dormim.

Noi mai trebuie sa ne asiguram ca somiera va amortiza impreuna cu salteaua miscarile bruste ale corpului nostru.

Descopera si gama de blaturi de mobila Protege Parol pentru un plus de confort si eleganta in casa ta.

Postați comentarii