Transport Romania Belgia Zilnic

Belgia va întări restricțiile internaționale de intrare pe 25 decembrie ca parte a măsurilor de încetinire a transmiterii bolii coronavirus (COVID-19). De la acea dată, toți nerezidenții vor avea nevoie de dovada unui test de reacție în lanț polimerază COVID-19 (PCR) negativ, efectuat în 48 de ore înainte de sosire, înainte de intrarea în țară; excepții se vor aplica navetiștilor transfrontalieri.

În plus, guvernul a desemnat anumite locații cu activitate mare COVID-19 drept „zone roșii”. Călătoria cu țările din zona roșie este fie puternic descurajată, fie interzisă. Majoritatea călătorilor care intră din zonele roșii trebuie să facă un test COVID-19 la sosire și să se auto-carantineze timp de până la șapte zile, după care se poate face un al doilea test. Dacă acest test revine pozitiv, perioada de auto-carantină se prelungește cu încă șapte zile. Persoanele care stau într-o zonă roșie mai puțin de 48 de ore sunt scutite de această măsură. Începând cu 19 decembrie, zona roșie include majoritatea țărilor, cu excepția Australiei, Irlandei, Islandei, Japoniei, Noii Zeelande, zone din Norvegia în afara Oslo și a județului Innlandet, Rwanda, Singapore, Coreea de Sud și Thailanda.

Autoritățile au permis reluarea călătoriilor cu țările UE și spațiul Schengen, precum și cu Marea Britanie, Australia, Japonia, Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Singapore, Thailanda, Tunisia și Uruguay, deși în multe cazuri călătoriile sunt puternic descurajate. Majoritatea călătoriilor neesențiale din alte țări rămân interzise, ​​cu unele excepții, cum ar fi diplomații, lucrătorii din domeniul sănătății și personalul de transport marfă; toate aceste sosiri vor necesita teste și șapte zile de autoizolare. De la 1 ianuarie 2021 este posibil ca cetățenilor britanici cu sediul în Regatul Unit să li se interzică și intrarea, reflectând sfârșitul perioadei de tranziție Brexit, după care Regatul Unit nu va mai fi clasificat drept stat asociat UE / Schengen.

Transport Persoane Romania Belgia

Autoritățile naționale solicită tuturor sosirilor internaționale să completeze un formular de localizare a pasagerilor cu 48 de ore înainte de sosire. Persoanele care stau în Belgia mai puțin de 48 de ore și rezidenții belgieni care călătoresc în străinătate mai puțin de 48 de ore nu trebuie să completeze formularul.

Autoritățile au prelungit restricțiile interne COVID-19 până cel puțin la 15 ianuarie 2021. În Flandra rămâne la locul de muncă 0000-0500; tocurile la Bruxelles și Valonia sunt 2200-0600. Locuitorii nu pot părăsi casele în timpul orelor de cuie, cu excepția scopurilor esențiale, cum ar fi căutarea ajutorului medical sau îndeplinirea sarcinilor de muncă esențiale. În plus, următoarele restricții interne rămân în vigoare:

Numai magazinele esențiale pot rămâne deschise, inclusiv magazinele alimentare, brutăriile, farmaciile și oficiile poștale; programul poate fi redus.

Adulții pot face cumpărături numai individual sau în compania persoanelor aflate în întreținere.

Serviciile de contact, cum ar fi saloanele de păr și de înfrumusețare, trebuie să se închidă.

Unitățile de alimentație publică nu pot deservi clienții care au acces; livrările și transporturile sunt permise până la 2200.

Vânzarea alcoolului după anul 2000 este interzisă.

Masca pentru față trebuie purtată în public.

Adunările publice sunt limitate la patru persoane.

Lucrul de acasă rămâne obligatoriu ori de câte ori este posibil.

Persoanelor le este permis doar contactul strâns (nu este necesară distanțarea socială) cu o persoană cu care nu locuiesc pe lună; fiecare gospodărie poate găzdui un contact strâns pe lună; persoanelor care locuiesc singure li se permit două contacte strânse.

Piețele de Crăciun, satele de iarnă și piețele de purici vor fi închise; piețele alimentare pot rămâne deschise.

Autoritățile ar putea să reimponeze, să extindă, să ușureze în continuare sau să modifice orice alte restricții cu preaviz puțin sau deloc în funcție de activitatea bolii în următoarele săptămâni.

Descoperiti si gama noastra de servicii transport persoane Romania Germania.

Postați comentarii