Cum se executa constructiile de BCA – afla detalii aici

Ce trebuie sa cunoastem pentru inceput despre BCA

BCA este unul dintre cele mai utilizate materiale de constructie. Deoarece are multiple avantaje, este o optiune aleasa de multi dezvoltatori imobiliari, asa ca, daca sunteti in cautarea unui apartament, alegeti un apartament cu pereti BCA.

BCA

Din informatiile din acest articol, puteti afla care este exact acest bine-cunoscut material de constructie si care sunt principalele avantaje.

BCA este un acronim care defineste un material natural obtinut prin prelucrarea materiilor prime inepuizabile – beton celular autoclavat. Compozitia sa include o combinatie de nisip, ciment, apa, pasta de aluminiu (care poate fi utilizata ca generator de gaz) si contine, de asemenea, var si gips pentru ao face alb. Poate fi folosit cu succes in constructia peretilor interiori si exteriori. Nu este doar un bun material izolant termic si fonic, ci ofera si proprietati mecanice care rezista la tensiune sau compresie.

Sfaturi pentru instalarea corecta a BCA

Zidaria BCA se poate realiza cu usurinta si necesita putine cunostinte in acest domeniu. Cu toate acestea, este important sa ne amintim unele dintre principiile de baza care fac BCA diferit de alte materiale de constructie.

Structura poroasa a BCA face ca caramizile sa absoarba rapid apa, ceea ce inseamna ca mortarul obisnuit se poate usca rapid, ceea ce face dificila sau imposibila legarea caramizilor.

Pentru a evita aceasta problema, poate fi utilizat un adeziv special pentru BCA, care va fi intotdeauna aplicat intr-un strat subtire (pana la 5 mm grosime).

Inainte de a incepe instalarea modulelor, asigurati-va ca sunt uscate si fara praf. Pregatiti un strat subtire de mortar special si asezati primul bloc.

Protectia impotriva incendiilor si rezistenta la cutremure sunt un alt lucru pe care ar trebui sa-l stiti despre acest material

Evident, pentru oricine, o casa este unul dintre cele mai valoroase active pe care le detine. Prin urmare, este foarte important sa alegeti cu atentie materialele care vor fi utilizate la construirea unei case. Daca doriti sa construiti o casa cu materiale seismice si rezistente la foc, alegeti sa utilizati BCA cu incredere.

Chiar si cu greutatea sa usoara, acest material este foarte puternic si durabil. Acest material rezista bine in timp, incendii si cutremure. Acesta este un material ignifug cu un punct de topire foarte ridicat.

Postați comentarii