Cum se realizeaza vanzarea de carti catre anticariatele care cumpara carti?

Cu toate ca nu foarte multi oameni cunosc activitatea prin care anticariatele care cumpara carti isi imbogatesc stocul propriu, exista un numar destul de mare care cunosc deja avantajele vanzarii de carti catre acestia, precum si destul de multe persoane curioase despre cum se realizeaza acest proces de vanzare-cumparare.

Un prim pas consta in alegerea anticariatului cu care urmeaza a se colabora, Anticariat-Carti.com fiind foarte potrivit pentru aceasta activitatea datorita programului flexibil dupa care acesta lucreaza, precum si serviciilor de calitate pe care acesta le ofera.

Odata ales anticariatul, vanzatorul de carti trebuie sa il contacteze si sa anunte ca are carti de vanzare, precum si numarul volumelor pe care le vinde. Spre exemplu, pentru aproxmativ 100 de volume, echipa Anticariat Carti se deplaseaza, gratuit, la adresa indicata de client.

Dupa ce au fost stabilite conditiile in care va avea loc tranzactia, cartile vor fi evaluate de un anticar cu experienta, pentru a putea fi oferit pretul corect in schimbul acestora. Astfel ca daca atat vanzatorul, cat si cumparatorul sunt de acord cu toate aceste detalii, trazactia se poate realiza.

Ce carti pot fi vandute catre anticariatele care cumpara carti?

Marea majoritatea a anticariatelor care se ocupa cu achizitii de carti nu au reguli referitoare la tipul cartilor pe care le primesc de la vanzatori. Un criteriu este foarte important insa, volumele trebuie sa fie intr-o stare buna, sa nu fie rupte, inundate, cu coperti sau pagini lipsa ori alte defecte majore.

Cumpar carti la kilogram | Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariate care cumpara carti

Prin urmare, un astfel de anticariat poate achizitiona chiar si cantitati foarte mari de carti, motiv pentru care unele dintre anunturile prin intermediul carora se promoveaza suna astfel: „cumpar carti la kilogram”. In acest caz, anticariatul asigura preluarea volumelor de la adresa indicata de client, in mod gratuit.

In plus, cartile pe care acesta le cumpara pot fi atat vechi, cat si tiparituri mai recente, uneori chiar noi, din orice domeniu de activitate, de la carti de literatura sau istorie, pana la carti tehnice, de matematica, medicina, sau albume de arta, dictionare sau cursuri de limbi straine.

Postați comentarii