Expert Piese Utilaje: afacerea ta are nevoie de un partener de incredere

Daca afacerea ta se bazeaza pe puternicele utilaje grele, fie de constructii, minerit, aricultura sau pentru alte domenii, XPU poate sa devina cu usurinta partenerul tau. Echipa Expert Piese Utilaje vine cu peste 10 ani de experienta in tot ceea ce tine de vanzari piese utilaje si utilaje, reparatii si service utilaje, reparatii pompe si motoare hidraulice sau alezare mobila cu bostanga pentru utilaje.

Avem un stoc de produse infinit

In ceea ce priveste stocul nostru de piese pentru utilaje, colaboram cu cele mai cunoscute branduri de pe piata internationala si avem abilitatea de a indeplini chiar si cele mai complexe cerinte din partea clientilor nostri. Preturile practicate de noi sunt printre cele mai atractive de pe piata din Romania, iar departamentul nostru de relatii cu clientii este mereu gata sa ajute cu cele mai bune sfaturi.

Oferim o gama variata de piese originale, aduse direct de la producator: Carraro Drivetech, Bosch Rexroth, Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Case, New Holland, Bobcat, iar lista poate continua la nesfarsit. De asemenea, putem aduce pe stoc si utilaje precum buldoexcavatoare, stivuitoare si alte tipuri de masinarii grele, in functie de nevoia clientului. 

piese utilaje online XPU

Departamentul de relatii cu clientii, mereu la dispozitia ta

XPU dispune de specialisti gata sa raspunda cerintelor clientilor, iar contactul cu noi nu a fost niciodata mai usor. Pe pagina magazinului nostru online aveti la dispozitie mai multe cai de contact: live chat, whatsapp, mail sau direct prin apelarea numarului de telefon afisat.

Bineinteles, clientii fideli XPU vor beneficia intotdeauna de cele mai avantajoase oferte de pret si de indrumare pentru cele mai bune alegeri.

Oferim servicii de intretinere si reparatii ale utilajelor

Echipa de service si reparatii utilaje se poate deplasa in foarte multe localitati din tara acolo unde este posibila executarea serviciilor la sediul clientului. Acest aspect se aplica si pentru reparatiile sistemelor hidraulice, dar si pentru alezarea mobila a utilajelor.

XPU creste si se dezvolta continuu, dar acest lucru nu este posibil fara clientii nostri fideli, care in timp, au devenit si partenerii nostri loiali si de incredere.

Postați comentarii