Gard de plasa | tu stiai despre proprietatile acestui material?

Ce trebuie sa cunosti despre gard de plasa?

gard de plasa

Gard de plasa va fi intotdeauna un material pe care te poti baza din orice punct de vedere atunci cand discutam despre echipa pe care urmeaza sa o facem in curtea noastra. Chiar daca vrei sa faci gard, curte de legume/flori sau incinta pentru animale, acest gard de plasa este solutia pe care trebuie sa o alegi. De ce?

Plasa de gard este un material ieftin dar calitativ, despre asta vorbim astazi in principal. Acesta este materialul pe care mi-l pot permite, va puteti permite, aproape oricine isi poate permite.

Proprietati ce asigura calitatea materialului

Transport convenabil – Deoarece principala forma de vanzare a acestui gard de plasa este un tambur, volumul atins nu este foarte mare si poate fi transportat cu masini de dimensiuni obisnuite. Si greutatea nu este deosebit de mare, o persoana poate misca o rola cu mare usurinta;

Durata de viata foarte lunga – aceasta caracteristica este de fapt un avantaj care decurge in principal din stratul protector de la sfarsitul fazei de productie. Mai clar, producatorii aleg sa acopere produsele metalurgice cu un strat de zinc pentru a le proteja de intemperii si agentii corozivi din mediul extern;

Usor de asamblat – acest lucru este partial legat de mobilitatea sa destul de ridicata. De fapt, chiar si pentru cei fara prea multa experienta in constructie, metoda de fixare prin intermediul tijelor de sustinere este usoara.

Principalele avantaje pe care multi oameni nu le spun atunci cand cumpara un gard

Desi nu multi oameni realizeaza acest lucru, imprejmuirea este prima alegere pentru constructori din cauza pretului sau foarte scazut in comparatie cu alte optiuni de gard. De asemenea, acest material de constructie este foarte accesibil ca pret, fara compromisuri. Ce va putem spune despre stratul de zinc?

Stratul de zinc aplicat final reuseste sa atinga limita de fiabilitate in ceea ce priveste durabilitatea si rezistenta, astfel incat nu este nevoie sa reinvestiti prea mult dupa o perioada scurta de timp.

Postați comentarii