Idei de amenajari si sfaturi pentru amplasarea unor spoturi LED

Ce trebuie sa stii despre designul cu spoturi led

spoturi led

Dupa cum stim cu totii, in orice spatiu, indiferent daca este vorba de munca sau agrement, combinatia de lumina si umbra va crea design, atmosfera si confortul. Prin urmare, va oferim cele mai bune echipamente de iluminat si spoturi LED in magazinul online LED-Concept.

Cand vine vorba despre modul de amenajare si decorare a unei case cu spoturi led, iluminatul este aproape la fel de important ca si culoarea peretilor. O iluminare buna creeaza o senzatie calda si te face sa te simti confortabil.

Exista multe tipuri de sisteme cu LED, de la iluminatul clasic la iluminatul modern si iluminatul de tara (stil retro, retro), de la iluminatul general la iluminatul de accent, de la iluminatul cald al casei la iluminatul birourilor, la iluminatul gradinii si terasele sau cladirile.

In functie de nevoile apartamentului, de ce lumini LED aveti nevoie?

Spoturi cu LED pot fi instalate direct pe perete, sau incastrate in perete sau chiar la suprafata scarilor. Puteti utiliza un set de spoturi LED reglabil pentru a directiona lumina acolo unde aveti nevoie.

Folosirea lor pe tavan este o solutie de design interior foarte utila. Sistemul de iluminat este o parte importanta a designului interior al unei case, este necesar sa il luati in considerare inainte de a cumpara mobilier, deoarece pentru a instala spoturi cu LED-uri, trebuie sa treceti cablurile prin anumite zone inainte de a putea realiza designul final in aceasta casa.

Iluminatul pe sina

Acest tip de iluminare isi arata magia in zona de lucru. Prin urmare, apartine categoriei de iluminare a sarcinilor si a accentului in zonele in care sunt desfasurate activitati importante. Cand doriti sa creati o atmosfera potrivita in spatii separate, cum ar fi sala de mese, spatiul in care se afla zona de gatit si chiuveta si alte facilitati publice, proiectantul recomanda utilizarea iluminatului de cale si a spoturilor albe sau galbene, in functie de set.

Foloseste spoturi LED pe sina pentru un efect wow!

Postați comentarii