Ingrijirea dentara dupa montarea unui implant dentar: sfaturi utile

Medicina a avans in ultimii ani motiv pentru care pacientii se pot bucura de un zambet stralucitor indiferent de problemele intampinate. De la fatete dentare si pana la tratamente estetice sau implanturi, toate aceste servicii ajuta la mentinerea unei danturi impecabile. Cu toate acestea, pacientii trebuie sa acorde o atentie sporita si sanatatii orale, mai ales dupa o interventie de inserare a unui implant dentar.

Sfaturi pentru ingrijirea orala dupa un implant dentar

Este important ca pacientii sa urmeze sfatul medicului dentist, in special in primele zile dupa interventie pentru ca procesul de vindecare sa se desfasoare fara nicio problema:

  • in prima zi se recomanda consumarea exclusiva a lichidelor avand in vedere discomfortul resimtit, urmand ca mai apoi sa se opteze pentru alimente moi;
  • urmarea tratamentului cu antibiotice si antiinflamatoare pentru a reduce durerea resimtita;
  • folosirea unei periute cu perii noi in prima saptamana dupa interventia chirurgicala pentru a nu agresa si mai multi gingia;
  • utilizarea atei dentare pentru indepartarea eficienta a tuturor urmelor de mizerie;
  • gargara cu apa sarata pentru curatarea eficienta a zonei implantului si grabirea procesului de cicatrizare a ranii

Pentru curatarea eficienta a danturii si pentru evitarea cu succes a implantului, cel putin in prima saptamana exista pe piata diverse instrumente care acopera zona chirurgicala oferind astfel pacientilor posibilitatea de a se spala cat mai bine.

Implant dentar | cabinet stomatologic din sectorul 2 | CabinetStomatologicSector2.ro

implant dentar

Pentru cei aflati in cautarea unui specialist in implantologie, Elveto Dent este locul ideal. Acest cabinet stomatologic din sectorul 2 al capitalei a reusit sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Obiectivul clinicii este de a oferi pacientilor tratamente si solutii oricarui tip de problema prin servicii de: endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica, ortodontie.

Ofertele in cazul unui implant sunt mai mult decat avantajoase si nu ar trebui ratate. Spre exemplu, pacientii pot achita in rate costul tratamentului, fara nicio dobanda sau alte taxe suplimentare. Cele mai multe dintre tratamente sunt acoperite de o garantie pe termen lung, aceasta informatie urmand sa fie oferita inainte de inceperea tratamentului. Pentru detalii suplimentare sau pentru programari, clientii pot accesa cu incredere site-ul CabinetStomatologicSector2.ro.

Postați comentarii