Tendinte in decorarea bradului de Craciun 2020-2021

An de an, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul anului, vedem noi propuneri pentru decorarea bradului de Craciun. Unele idei sunt usor modificate si, pe de alta parte, vedem noi propuneri. Va vom arata cateva idei, tendinte si sugestii privind decorarea pomului de Craciun pentru sezonul 2020-2021

Pentru acest Craciun, unele tendinte si teme sunt anticipate cu mai multa forta. Printre acestea, se numara stilul scandinav, o tema care evoca gheata arctica, utilizarea ornamentelor metalice si o alta tema extraordinara care castiga teren, care are legatura cu elemente distractive si colorate.

Culori decorative sau ombré

Pomul de Craciun este de obicei punctul focal in casa in aceasta perioada a anului, deci decorarea acestuia ar trebui sa fie proiectata pentru a completa stilul casei si gusturile personale ale familiei care locuieste acolo. Acest stil este perfect pentru o casa moderna sau contemporana.

Stil scandinav

Decorul in stil scandinav a castigat teren an dupa an, iar Craciunul nu face exceptie. Aceasta este o tendinta pe care o vedem cu forta crescanda.

Zapada si cristale

Pomii care evoca peisajele reci din Arctica, cu tonuri albe, verzi si albastre, vor fi una dintre tendintele de top din 2020-2021

Decoratiuni pastel

Puteti incerca o alta schema de culori, alta decat rosu, verde si alb. Ceea ce a fost folosit pentru mai multe sezoane este schema de culori pastel. Roz, fuchsia, albastru, verde si alb, insotite de detalii de auriu, pot adauga stralucire decorului.

Decoratiuni florale

Florile sunt, de asemenea, o alta tendinta care castiga popularitate de cativa ani. Ele pot fi colorate sau flori albe. Acestea vor da bradului un aspect magic.

Arbori de Craciun tematici

Fara indoiala, aceasta este una dintre tendintele care a explodat in ultimii ani, asa ca este evident ca acest Craciun care vine, va fi vazut si ca decor in multe magazine si aranjamente de Craciun. Este vorba despre decorarea arborelui cu mici figuri tematice, cum ar fi goblini, oameni de zapada, reni, Mos Craciun si tot felul de papusi si accesorii care se raporteaza la o tema

Postați comentarii