Lotzi Tractari Auto Timisoara – Servicii Complete De Tractari In Timisoara

Timisorenii beneficiaza acum de un nou serviciu de remorcare oferit de catre firma de tractari Lotzi Tractari Auto Timisoara: tractari pentru utilaje agricole. 

De asemenea, acestia pot interveni mai rapid pentru tractari auto in tot judetul Timis datorita cresterii semnificative a numarului de platforme auto pe care le detin.

Practic, acestia pot oferi servicii de tractari auto in Timisoara, dar si in localitati precum:

 • Giroc
 • Lugoj
 • Giroc
 • Mosnita Noua
 • Mosnita Veche
 • Ghiroda
 • Giarmata
 • Chisoda
 • Sanmihaiu Roman
 • Sanmihaiu German
 • Mosnita Veche
 • Buzias
 • Remetea mare
 • Dumbravita
 • Sanicolau Mare
 • Recas
 • Deta
 • Jimbolia
 • Si nu numai

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre localitatile din Timis unde cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara pot interveni, cele mai frecvente solicitari pentru tractari auto in Timis sunt pe autostrada A1 si A6.

Tractari Auto Autostrada A1 Arad

Accidentele rutiere pe autostrada A1 Arad – Timisoara sunt la ordinea zilei. Tocmai de aceea nicio firma de tractari din Timisoara nu duce lipsa de activitate. Pentru a putea interveni cat mai rapid pentru tractari pe autostrada A1 dintre Arad si Timisoara, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara au mereu o platforma auto in apropiere. Astfel, timpul mediu de interventie este de sub 30 de minute. 

Tractari Auto Faget, Margina, Cosava, Cosevita

In zona Faget – Margina – Cosava – Cosevita se petrec accidente rutiere aproape zilnic. Tocmai de aceea, pentru a putea intervenit cat mai rapid pentru tractari in zona Faget – Margina – Cosava – Cosevita, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara tin mereu minim o platforma auto in zona, timpul mediu de interventie fiind sub 20 de minute. 

Tractari auto rapide in Timisoara si in Timis

Acum, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara pot interveni mult mai rapid datorita investitie in flota auto si a modernizarii si eficientizarii dispeceratului intern.

“Atunci cand apelezi la un serviciu de remorcare, cel mai important este sa fii ajutat cat mai rapid. Ultimul lucru pe care ti-l doresti atunci cand ti s-a defectat masina este sa fii nevoit sa astepti o ora dupa platforma. Avand in vedere ca oferim servicii de tractari in Timisoara, oras extrem de aglomerat, singura modalitate pentru a putea oferi tractari auto rapide a fost sa marim considerabil numarul de platforme auto pe care le detinem. Dar odata cu cresterea numarului de platforme auto am fost nevoiti sa investim si intr-un sistem modern de dispecerat care sa optimizeze fluxul cererilor pentru a putea interveni cat mai rapid. De fapt, timpul mediu in care intervenim este de sub 30 de minute”, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara. 

Tractari utilaje agricole

Lista vestilor bune continua. Pe langa servicii de tractari mai rapide, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara pot transporta acum si utilaje agricole mai grele. 

Acestia dispun de platforme auto mai performante care suporta o masa maxima autorizata de pana la 16 tone. 

“Multi clienti cautau pe Google “firma de tractari auto in Timisoara”, ne contactau si apoi nu ii puteam servi pentru ca nu aveam platforma auto corespunzatoare pentru a transporta utilaje grele. Acum putem oferi o gama variata de servicii de tractari auto de la simple motociclete, la autoturisme, SUV-uri, microbuze sau utilaje agricole sau de constructii.”, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara. 

Cine poate beneficia de un serviciu de remorcare oferit de Lotzi Tractari Auto Timisoara?

“Cele mai dese situatii in care clientii apeleaza la o firma de tractari in Timisoara, in general, sunt accidentele rutiere, urmate de defectiunile tehnice. Posesorii de autovehicule mici, medii si SUV-uri sunt principalii clienti, dar acum avem foarte multi clienti care au nevoie de servicii de tractari pentru utilaje agricole sau constructii. ”, precizeaza unul dintre reprezentantii firmei de tractari din Timisoara Lotzi Tractari Auto Timisoara. 

De asemenea, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara ofera acum si asistenta rutiera. Spre exemplu, se intampla ca masina sa ramana fara combustibil sau sa se alimenteze cu combustibil gresit. Sau, cateodata este nevoie de pornire asistata, schimbarea unei roti sau inlocuirea unei baterii uzate. 

Pentru astfel de cazuri, nu trebuie tractata masina la un service auto pentru ca aceste defectiuni se pot repara pe loc. Practic, asistenta rutiera te ajuta sa iti continui sau excursia fara a-ti da planurile peste cap. 

Date de contact

Lotzi Tractari Auto Timisoara este o firma de tractari din Timisoara care ofera servicii de tractari ieftine si rapide in Timisoara si Timis.

Lotzi Tractari Auto Timisoara
Stuparilor 45A, Timisoara 300261
www.lotzi-tractari.ro 
Telefon: 0720 493 602

imagine cu harta care arata in ce zone ofera servicii de tractari auto cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

Postați comentarii