Magazinele care oferă plăți digitale sunt mai accesibile, o spun chiar consumatorii

Dacă încă încerci să ghicești dorințele consumatorilor și să găsești rețeta perfectă pentru a-i fideliza, începe mai simplu prin a le oferi posibilitatea de a plăti contactless. Indiferent de tipul de afacere pe care îl ai, un dispozitiv mPOS ai nevoie de un dispozitiv mPOS pentru încasarea plăților digitale. 

De ce spunem că ai nevoie?  

Unul dintre cele mai recente studii în care a fost inclusă și România dezvăluie că peste jumătate din consumatorii români au tendința să își achite cumpărăturile cu cardul. Rezultatele studiului numit Atitudini față de metodele de plată arată că 77% dintre respondenți consideră plățile digitale moderne. Percepția despre plățile digitale este una preponderent pozitivă în rândul consumatorilor români. 

Având în vedere cererea crescută a consumatorilor de a plăti cu cardul, oferirea alternativei digitale devine un criteriu de departajare între afacerile concurente pe piață. 

În urma perioadei pandemice, plata cu cardul a rămas un obicei prezent în comportamentul consumatorilor, care în prezent își doresc să poată plăti digital oriunde. Aceștia consideră în proporție de 72% că plățile digitale sunt centrate pe client, așa că așteptă și își doresc inițiative de dezvoltare digitală și din partea afacerilor mici. Din fericire, entitățile bancare și soluțiile Fintech, cum este și MonePOS, sprijină integrarea sistemelor de încasare a plăților digitale în afacerile mici.

O treime dintre respondenții studiului au declarat că aleg să plătească folosind bani cash din cauza indisponibilității magazinului de a accepta plata cu cardul la momentul respectiv. 

Oamenii au lăsat în urmă banii cash și folosesc portofelele digitale pentru că sunt mai comode și le oferă o experiență mai ușoară la cumpărături. Plățile digitale se fac remarcate ca metodă de plată de plată preferată și pentru cumpărăturile online. 

Întrebați când a fost ultima data când au vrut să plătească cu cardul, dar nu au putut, 29% dintre români au spus că terminalul POS era defect.

Vrei un POS care să funcționeze? Ia-ți MonePOS by AROBS – soluția ideală pentru a încasa plata cu cardul de la clienți, în maximă siguranță și în doar 10 secunde. Îl poți folosi în roaming, în țară sau de oriunde vrei pentru că POS-ul este mobil și portabil.

Postați comentarii