Oja semipermanenta neon – mod de aplicare

Manichiura semipermanenta este un gel acrilic amestecat cu lac care se aplica pe unghii si se intareste cu raze ultraviolete. Are aceeasi textura ca un lac clasic: este lichid chiar mai stralucitor decat cel traditional. Ramane impecabil, fara a se sterge sau se curata, pana la maximum 14 zile.

Aceasta oja semipermanenta se aplica la fel ca cea clasica. Dupa aplicarea a doua straturi de oja semipermanenta neon, lasati intotdeauna 30 de secunde de uscare intre straturi. In cele din urma, se plaseaza un strat superior care se va usca sub lampa ultravioleta.

O aplicare a lacului semipermanent necesita intre 25 si 30 de minute. Dar spre deosebire de manichiura clasica, oja semipermanenta neon nu necesita timp de uscare.

In ceea ce priveste culorile, fiecare marca ofera o gama aproape la fel de variata ca cea disponibila pentru oja clasica.

Avantajele acestui tip de oja semipermanenta neon sunt ca acesta nu se exfoliaza si dureaza mult mai mult.

Oja semipermanenta neon nu este recomandat pentru unghiile fragile sau deteriorate.

Formulele acestor lacuri contin un tip diferit de acrilic, al carui obiectiv este numai de a asigura durabilitate si un aspect mai natural pentru manichiura, fara a reactiona direct la lumina UV. Aceasta durabilitate a lacului este intarita prin utilizarea straturilor protectoare care inchid produsul pe unghii astfel incat sa nu se rupa sau sa se desprinda cu usurinta.

Avand in vedere aceasta fuziune cu unghia, este nevoie de o multime de ingrijire in aplicarea sa pentru a evita leziunile si pentru a evita un efect gros si inegal al lacului. Atunci cand este aplicat corect, manichiura poate dura pana la 14 zile perfect, in functie de viteza naturala de crestere a unghiei.Mai multe pe siteul nostru de reduceri si promotii.

Postați comentarii