Tu stii la ce se refera exact audit legea 362?

Afla mai multe detalii despre audit legea 362

audit legea 362

Directiva NIS (de Retea si Sisteme Informationale) UE 2016/1148 este un document legal important emis la nivelul UE pentru cresterea nivelului de securitate cibernetica in unitatile de infrastructura critica, inclusiv entitatile din domeniile utilitatilor, transporturilor, asistentei medicale si serviciilor digitale.

Directiva isi propune sa implementeze cele mai bune practici pentru protocoalele de securitate cibernetica pentru aceste unitati. Planul cadru promoveaza sustenabilitatea, reduce riscul, protejeaza organizatia si informatiile din cadrul acesteia, protejeaza oamenii si asigura o stare de rezistenta sporita la informatie. Iti recomandam audit legea 362 pentru siguranta companiei tale!

Despre procesul de audit

In perioada de revizuire, conform numarului de comanda. Nr. 1.323 din 9 noiembrie 2020 Aprobarea specificatiilor tehnice privind cerintele minime pentru asigurarea securitatii retelelor si sistemelor informatice aplicabile operatorilor de servicii esentiale[2], precum:

  • Guvernarea securitatii;
  • Protejarea retelelor si sistemelor de calculatoare;
  • Aparare cibernetica;
  • Rezilienta serviciului.

De ce compania dvs. are nevoie de securitate NIS

In regiunile in care exista legislatie care sa asigure un nivel ridicat de securitate cibernetica, incalcarile pot duce la amenzi cuprinse intre 3.000 de lei si 5% din cifra de afaceri. Prin urmare, trebuie sa aplicati si pentru un audit Legea 362.

Pe langa obligatiile dvs. legale, luarea masurilor adecvate pentru a mentine un nivel ridicat de securitate cibernetica este de fapt politica dvs. de a evita daunele fizice si de imagine, chiar daca cadrul legal nu este indreptat catre compania dvs.

Potrivit unei analize recente a liderului global de analiza SAS, 2021 este anul fraudei digitale.

Daca ati investit in digitalizare sau ati permis angajatilor sa lucreze intr-un sistem de telecommuting, aveti nevoie de un audit legal 362 – este posibil ca organizatia dvs. sa fi deschis mai multe usi catre reteaua sa IT. Prin urmare, ar trebui sa va asigurati ca reteaua si sistemele IT ale companiei dvs. raman securizate. Apelati cu incredere la serviciile Certinspect!

Postați comentarii